ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΤΥΠΟΣ

Νόμος

ΚΩΔΙΚΟΣ

2011/3967

 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ

2011-05-25

ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

2011-05-25

ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ

2011-05-20

 ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ

 ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

 ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρxική Έκδοση
 Εξαγωγή XML
 Εξαγωγή PDF
 Εξαγωγή RDF
 Εξαγωγή JSON

Κύρωση της Διευθέτησης μεταξύ των Μελών της Συνεργασίας ΗΕLΙΟS ΙΙ και του Γενικού Γραμματέως του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Υψηλού Εκπροσώπου για την Εξωτερική Πολιτική και την Κοινή Ασφάλεια σχετικά με την Διάθεση Απεικονίσεων ΗΕLΙΟS ΙΙ στην Ε.Ε.

loading...

Φόρτωση περιεχομένων ...


Εμφάνιση ολόκληρου του εγγράφου 

Άρθρο 1
1.  
    Κυρώνεται και έχει την ισχύ που ορίζει το άρθρο 28 παρ. 1 του Συντάγματος η Διευθέτηση μεταξύ των Μελών της Συνεργασίας ΗΕLΙΟS ΙΙ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.), η οποία υπογράφηκε στις Βρυξέλλες στις 10 Νοεμβρίου 2008 μεταξύ του Υπουργού Εθνικής Άμυνας της Ελληνικής Δημοκρατίας, του Υπουργού Άμυνας της Γαλλικής Δημοκρατίας, του Υπουργού Άμυνας του Βασιλείου του Βελγίου, του Υπουργού Άμυνας της Ιταλικής Δημοκρατίας, του Υπουργού Άμυνας του Βασιλείου της Ισπανίας, ο οποίος υπέγραψε στις 3 Δεκεμβρίου 2008 και του Γενικού Γραμματέως του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Υψηλού Εκπροσώπου για την Εξωτερική Πολιτική και την Κοινή Ασφάλεια, σχετικά με την διάθεση απεικονίσεων ΗΕLΙΟS ΙΙ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σε έξι πρωτότυπα κείμενα στη γαλλική γλώσσα, της οποίας το κείμενο στη γαλλική γλώσσα και σε μετάφραση στην ελληνική έχει ως εξής:.
Άρθρο 2
1.  
    Η ισχύς του παρόντος νόμου αρχίζει από τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και της Διευθέτησης, που κυρώνεται, προσωρινά από την τελευταία υπογραφή και οριστικά, σύμφωνα με τις συνταγματικές διαδικασίες. Παραγγέλλομε τη δημοσίευση του παρόντος στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και την εκτέλεσή του ως νόμου του Κράτους.
Τίτλος Κωδικός Ημερομηνία
ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2008/1 2008
Τίτλος Κωδικός Ημερομηνία